Sidebar

pedagogai jurateJau aštuntus metus Lietuvoje rengiamas geriausių Lietuvos kūno kultūros mokytojų konkursas.

Konkurso tikslas – atrinkti 5 geriausius Lietuvos kūno kultūros mokytojus, įvertinus jų praktinę veiklą ir indėlį į šalies vaikų ir jaunimo fizinio aktyvumo, kūno kultūros ir sporto plėtrą per 2013–2016 mokslo metus. 
Šį kartą Geriausius kūno kultūros mokytojus rinko ne tik komisija, bet ir Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centro Facebook paskyros lankytojai.

Kovo 29 d. Švietimo ir mokslo ministerijoje vykusioje apdovanojimų ceremonijoje buvo pasveikinti nugalėtojai. Viena jų - Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazijos mokytoja-ekspertė, VU docentė, dr. Jūratė Armonienė. Taip pat buvo apdovanoti ir kiti pedagogai: Prienų „Žiburio“ gimnazijos mokytojas-ekspertas Olegas Batutis, Kėdainių rajono Josvainių gimnazijos mokytoja-metodininkė Gitana Jurgelevičienė, Radviliškio rajono Sidabravo gimnazijos mokytoja-metodininkė Vita Masėnienė ir Kauno „Varpo“ gimnazijos mokytoja-ekspertė Audra Vilūnienė.


Šaltinis ir foto: www.loa.lt

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos