Sidebar

visi

Lapkričio 18 d. Alekso Stanislovaičio lengvosios atletikos manieže šurmuliavo studentai. Kaip ir kasmet, tarptautinę studentų dieną paminėti jie nusprendė Lietuvos studentų olimpiniame festivalyje, kurio pagrindinis principas – bendravimo džiaugsmas.

Vilniaus universiteto komanda dalyvavo visose festivalio rungtyse: renginys prasidėjo nuo protmūšio, kuris buvo sujungtas su estafete, o baigėsi virvės traukimu. VU komandą sudarė mišri komanda - trys merginos ir trys vaikinai.

tiltelismaike

Festivalio metu bendrakomandiniai taškai nebuvo skaičiuojami, nes svarbiausia - judriai ir linksmai praleista diena. Tačiau norime paminėti Medicinos fakulteto antrakursį Andrių Bartkevičių, kuris lazdatraukio rungtyje užėmė 4-ąją vietą!

Galiausiai, su gera nuotaika VU studentai grįžo į Vilnių.

sunkiaatleciaiuzduotis

Nuotr. www.loa.lt

 

Orientavimosi subtilybės Vilniaus senamiesčio gatvelėse

O sekmadienį, lapkričio 19 d. prasidėjo jau antrasis Vilniaus orientavimosi sporto sprintų taurės sezonas. Savaitgalio trasos driekėsi pačioje miesto širdyje – Vilniaus senamiestyje ir Vilniaus universiteto erdvėse. Apniukęs dangus nesutrukdė dalyviams gerai praleisti laiko ir dar geriau pažinti savo miestą.

punktaipatricija

ME grupėje Matematikos ir informatikos fakulteto studentė Kastė Rutkauskaitė užėmė 3-ąją vietą.

V3 grupėje puikiai pasirodė Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto dėstytojas dr. doc. Ramūnas Časas, užėmęs 3-ąją vietą. Toje pačioje grupėje mūsų Sveikatos ir sporto centro treneris Romuadas Kniukšta pateko į greičiausiųjų dešimtuką su 6-ąja pozicija.

VE grupėje tarp prizininkų pateko ir VU alumnai - Mantas Martinkus (Fizikos f.), užėmęs 2-ąją vietą, ir Mindaugas Nakvosas (TSPMI), užėmęs 3-ąją vietą.

profmergaites

Iš viso Vilniaus miesto sprintų taurėje kas mėnesį vyks penki etapai lapkričio-kovo mėnesiais, skirtingose miesto vietose: Vilniaus Senamiestyje, Antakalnyje, Jeruzalėje, Tuskulėnuose ir prie Baltojo tilto.

Nuotr. www.orienteering.lt, Ąžuolas OSK

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos