Sidebar

DSC 0130

Gruodžio 12 d. vakarą VU Sveikatos ir sporto centras buvo matomas ir girdimas visame Saulėtekyje. Čia įvyko paskutinės šių metų VU tarpfakultetinės Rektoriaus taurės varžybos: rankos lenkimo, o po jų sekė ir aerobikos varžybos. Nuotaika mainėsi nuo įtemptos iki pakilios, nuo susikaupimo iki juoko. Dalyviai buvo azartiški, o sirgaliai - palaikantys.

Rankos lenkimo varžybose stipriausi buvo Medicinos bei Matematikos ir informatikos fakultetai. Iš pradžių susitiko moteriškosios lyties atstovės, kurių tarpe triumfavo praėjusių metų prizininkės: MF studentės Ina Mylko, užėmusi I-ąją, ir Modesta Domeikaitė, užėmusi II-ąją vietas, bronzos medalį iškovojo MIF studentė Dominyka Stanaitytė.

finalistesvisos

Vyriškosios lyties tarpe stipriausi taipogi buvo MF studentai: I-oji vieta atiteko praėjusių metų sidabro laimėtojui Erikui Laugžemiui, III-oji - Andriui Bartkevičiui. Sidabras iškeliavo į MIF, studento Mindaugo Ranausko dėka.

finalistailaimetjai

Komandinėje įskaitoje auksine spalva nusidažė Medicinos fakultetas, sidabru - Matematikos ir informatikos fakultetas, bronza - Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas.

Bendra komandinių rezultatų lentelė:

Vieta

Fakultetas

Taškai

1

Medicinos fakultetas

29

2

Matematikos ir informatikos fakultetas

20

3

Ekonomikos ir verslo vadybos fakultetas

14

4

Filologijos fakultetas

8

5

Fizikos fakultetas

1

6

Komunikacijos fakultetas

1

Išsiaiškinus stipriausius šių metų studentus bei studentes, salė buvo užleista grakštumui ir plastikai tarpfakultetinėse Rektoriaus taurės aerobikos varžybose. Komandinėje įskaitoje ant aukso pakylos lipo ilgametės prizininkės - Filologijos fakulteto atstovės (Marija Potašenko, Donata Gavėnaitė, Asta Žukauskaitė, Kristina Andriulytė, Agnė Baguškaitė). Sidabras atiteko Fizikos fakulteto studentams (Edvinas Navakauskas, Robertas Lukošiūnas, Auksė Naruševičiūtė, Kotryna Tamulynaitė, Rūta Pakalnytė), bronza - Matematikos ir informatikos fakulteto komandai.

DSC 0296DSC 0311

Bendra komandinių rezultatų lentelė:

Fakultetas

Užimta vieta

Filologijos fakultetas

I

Fizikos fakultetas

II

Matematikos ir informatikos fakultetas

III

Gyvybės mokslų centras

IV

Medicinos fakultetas

V

Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas

VI

Teisės fakultetas

VII

Filosofijos fakultetas

VIII

Komunikacijos fakultetas

IX

Chemijos ir geomokslų fakultetas

X

Dėkojame visiems SSC treneriams, ypatingai rankos lenkimo varžybų vyr. teisėjui Romualdui Kniukštai bei aerobikos varžybų vyr. teisėjai Teresei Gritėnienei už varžybų sukoordinavimą bei organizavimą.

2017 metus baigėme linksmai, garsiai ir stipriai. Tokių linkime ir 2018 metų!

Rankos lenkimo varžybų akimirkos

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos