Sidebar

20180415 141650

Balandžio 15 d., sekmadienį Kaune, Vytauto Didžiojo universiteto sporto centro komplekse įvyko kasmetinis Lietuvos universitetų studentų stalo teniso čempionatas. Šiais metais išbandyti jėgas prie žaliųjų stalų atvyko septynios vyrų ir penkios moterų komandos.

Kaip ir praėjusiais metais, VU komanda užėmė prizines vietas. Mūsų merginos, įveikusios Lietuvos edukologijos universiteto, Lietuvos sporto universiteto ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto komandas, finale dėl I-osios vietos susitiko su Vytauto Didžiojo universiteto merginomis ir po nervingos bei įtemptos kovos turėjo pripažinti varžovių pergalę. VU merginų komanda pasidabino sidabro medaliais, o prie pergalių prisidėjo Lietuvos čempionė, Filosofijos f. studentė Ingrida Preidžiūtė, Teisės fakulteto studentės Austėja Radinaitė ir Vanesa Ražinskytė, Medicinos f. studentė Evelina Žygytė bei rezidentė Monika Kapitančukė, ir Komunikacijos f. studentė Gintarė Pečkytė.

unnamed 7

Vaikinai taip pat nudžiugino puikiu rezultatu. Vedami savo komandos lyderio, Filologijos f. studento Adomo Zabelevičiaus, VU sportininkai pateko tarp stipriausiųjų, kur pusfinalyje pralaimėjo šių varžybų nugalėtojams ir dėl 3-osios vietos susitiko su Lietuvos sporto universiteto komanda. Kova baigėsi rezultatu 3:1 VU naudai. Prie pergalės prisidėjo Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto trečiakursis Ernestas Venckus, Komunikacijos f. studentas Jėgoras Vėtrovas bei Medicinos f. studentas Kristupas Skarulis.

Labai džiaugiamės mūsų komandų pergalėmis ir jų trenerės Džiuljetos Liepinaitienės įdėtomis pastangomis, ruošiant VU sportininkus!

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos