Sidebar

Antrosios Lietuvos studentų futbolo lygos (LSFL) rungtynės Vilniaus universiteto futbolininkams buvo pažymėtos pralaimėjimu 1:3 Lietuvos sporto universiteto komandai. Vienintelis VU gretose pasižymėjo Ekonomikos ir verslo administravimo fakulteto (EVAF) ketvirtakursis Artūras Karasiovas.

IMG 0371Pirmajame kėlinyje vilniečiai stengėsi dominuoti aikštėje ir kurti progas, tačiau tai sekėsi sunkiai, o tai įrodė ir pirmasis įvartis, kurį LSU pelnė, sužaidus beveik pusvalandį. Tačiau aikštės šeimininkai, „įvarčiu į rūbinę“ išlygindami rezultatą, pabaigė pirmąjį kėlinį.

Po pertraukos sugrįžusių vilniečių žaidime buvo aiškiai matomas nuovargis, o tuo LSU futbolininkai pasinaudojo ir 66-ąją minutę rezultatą vėl persvėrė savo naudai. Nors VU komanda susikūrė neblogą šansą pasižymėti, tačiau vėl išlyginti rezultato nepavyko. 78-ąją minutę kauniečiai padėjo tašką rungtynėse, įmušdami savo trečiąjį įvartį.

LSFL pakalbintas sunkią traumą besigydantis VU komandos senbūvis Deividas Maciulis (EVAF), kalbėjo, jog „šiose rungtynėse priešininkai visur buvo šiek tiek geresni: ir greitesni, ir tikslesni, ir standartus geriau išpildė, ir fiziškai geriau pasiruošę negu mes. Be to, šiandien varžovai pasinaudojo mūsų klaidomis, o kai praleidi tokius įvarčius, rungtynes laimėti yra labai sudėtinga.“

Reabilituotis po pralaimėjimo VU komanda bandys Vilniuje, svečiuose žaisdami su Vilnius TECH universiteto vaikinais. 

IMG 0039IMG 0153

 

 

 

 

 

 

Apžvalgą parengė VU SSC savanorė, VU Filologijos fakulteto studentė Ugnė Tartėnaitė
Nuotraukų autorė Milda Vasiliauskaitė

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos