Sidebar

Karantino metu susitikimams ir posėdžiams vykstant nuotoliniu būdu, laikas, praleistas sėdint, ilgėja, o kūnas tampa vis labiau sustingęs ir įsitempęs. Organizuodami savo fakulteto, katedros, instituto, centro ar kt. virtualius posėdžius, galite pasikviesti mus - VU Sveikatos ir sporto centrą - sveikesnei ir aktyvesnei susitikimo pradžiai.

triceps stretchVU padaliniai turi išskirtinę galimybę pasikviesti SSC instruktorę Eglę, kuri 10-15 min. trukmės treniruotėje supažindins su paprastais ir efektyviais kaklo ir pečių lanko pratimais, kurie mažina įtampą kūne ir gerina laikyseną. Po trumpos mankštos VU SSC direktorė dr. Ramunė Žilinskienė pristatys kitas sporto/judėjimo galimybes net ir karantino sąlygomis.

Tokio formato treniruotė rekomenduojama max. 20-30 asmenų susitikimui (dėl instruktorės galimybių matyti visus dalyvius ir pasidalinti taisyklingu pratimų atlikimu).

Norintys susitikimą pradėti aktyviai, susisiekite iš anksto (2-3 dienos prieš susitikimą) el. paštu .

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos